Wellness ophold på feriecenter

Danske feriecentre er i de seneste år blevet opgraderet fra feriesteder primært for børn og barnlige sjæle til attraktive steder for voksne med hang til spa og wellness.

Dayz Rønbjerg Badeland

Et feriecenter var tidligere primært et sted, hvor der blev taget hånd om børnenes interesser – vandland, badeland, og sportsaktiviteter var primært indrettet til familier med børn med fokus på – netop børn. Som voksen kunne man lege med i bassinet og vandrutsjebanen eller se på med et halvt øje i en bog. De fleste voksne kunne ikke følge med deres børns energi gennem en hel weekend.

Nu er dette ændret, så der netop kan tales om wellnes ophold for hele familien. Børnene har fået endnu flere aktiviteter (sikkert p.g.a. ustabile somre) og de voksne har fået deres spa-afdeling med mulighed for at få en wellness-behandling.
Alt efter hvor store ungerne er, kan man nu tage i spa sammen eller hver for sig og få sig en efterfølgende massage, ansigtsbehandling, voksbehandling, eller hvad der tilbydes af wellness-behandlinger.

Et feriecenter er et perfekt sted for en sommerferie eller en miniferie for et par eller en familie. Uden for børnenes store ferier er det ofte meget billigt, at leje et feriehus med adgang til badeland og Spa-afdeling.